Restaurant “Desetka”


‘’Desetka’’ je moderan restoran koji Vam nudi savršen spektar jela pripremljenih sa ljubavlju i uživanjem. Jednostavnost, ali i bogatstvo ukusa, mirisa i boja karakterišu naša jela. Teško je opisati delicije koje ovaj restoran nudi, pa je najbolje da ih okusite i uvjerite se zašto za ‘’Desetku’’ važi da je idealno mjesto za hedoniste i gurmane.

TEHINIČKI FAKULTETI, 81000, MONTENEGRO
+382 68 081 888
DESETKAX@GMAIL.COM

Restoran-bar ‘’Desetka’’ nalazi se u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Podgorica se nalazi u središnjem dijelu Crne Gore, pa je to čini savršenom polaznom tačkom za dalje istraživanje onoga što ova veličanstvena država može da ponudi. Najbolji podgorički restoran je ‘’Desetka’’ i smješten je u kompleksu Tehničkog univerziteta. S obzirom na to da je Podgorica mali grad, naš restoran se nalazi na samo nekoliko minuta vožnje ili 15 minuta hoda od svakog dijela grada.

Podgorički aerodrom

Podgorički aerodrom se nalazi na samo 9 kilometara od našeg restorana, što znači da se čim sletite u Crnu Goru možete voziti gradskim autobusom, iznajmiti automobil ili taksi i prepustiti se osvježavajućem obroku iz našeg menija. Podgorički aerodrom je dobro povezan sa mnogim zemljama kao što su Turska, Austrija, Srbija, Slovenija, Njemačka, Norveška i mnoge druge, tako da možete doći do nas u roku od nekoliko sati, u zavisnosti od Vašeg leta.

Kotor - Podgorica

Kotor – Podgorica je relativno kratko putovanje od 85 kilometara. Ako vozite automobilom do Podgorice, predlažemo da krenete putevima M2.3 i E65/E80 kojim će Vam do Podgorice biti potrebno oko 1 h i 30 minuta. Postoji redovna međugradska autobuska linija koja vozi do Podgorice nekoliko puta dnevno.

Dubrovnik - Podgorica

Dubrovnik – Podgorica je putovanje od 150 kilometara. To je vožnja kroz kontinentalni dio Hrvatske, Hercegovine i Crne Gore i predstavlja savršeno putovanje praćeno besprekornim pejzažima. Ako idete automobilom, predlažemo da krenete putevima M6 i M16, kojima ćete doći do našeg restorana za samo 2 h, ili autobusom, koji saobraća do Podgorice nekoliko puta dnevno.

Beograd - Podgorica

Beograd - Podgorica je dugo putovanje od 454 kilometra. Dolazak avion je definitivno najkraća solucija, ali nemojte odustajati ni od putovanja automobilom ili autobusom. Put E763 će Vas voditi kroz prirodni fenomen poput Zlatibora u Srbiji i kroz predivne pejzaže Kolašina u Crnoj Gori, tako da definitivno vrijedi iskusiti ovo putovanje. Vožnja traje oko 7 h, tako da možete uživati i istraživati dok se vozite do ‘’Desetke’’, a mi ćemo se potruditi da pripremimo najbolje delicije koje Podgorica može da ponudi.

Budva - Podgorica

Budva - Podgorica je kratko putovanje od 62 kilometra koje Vas vodi kroz kontinentalni dio Crne Gore koji će Vas bez sumnje oduševiti. Naš predlog je da krenete M2.3 putem kojim ćete stići do našeg restorana za samo sat vremena. Ako želite da dođete do Podgorice autobusom, to neće predstavljati problem sa obzirom na to da postoji veliki broj autobuskih linija koje saobraćaju tokom dana i noći. Predahnite na kratko od mora, istražite naš glavni grad i uživajte u nekom od naših mnogobrojnih obroka.

X